2009. március 19., csütörtök

Örgek napi műsor




Az Önkormányzat és az Abaújvár Jövőjéért Egyesület közös szervezésében került sor 2009. február 28.-án az Öregek Napjának megrendezésére. Ezen alkalomra állt össze tíz főből egy színjátszó csoport. Mivel az ünnepség a farsang idején került megrendezésre, így igyekeztünk a műsort is ennek megfelelően összeállítani. Öt színdarab került előadásra, melyet versek, viccek, énekek és a Griff tánccsoport lányainak fellépése színesített. Meghívásunkra ellátogatott hozzánk a Szia-klub kis csapata is, kiknek vidám éneke harsogta tele a Kultúrtermet.

A felnőtt zenészek kíséretében pedig Roskóné Zsuzsa két szívhez szóló dallal lepte meg a hallgatóságot.

Csuha Pál polgármester ünnepi köszöntője után a műsort adók egy szerény csokorral köszönték meg Simonné Szabó Irénke néninek felkészítő munkáját.

Ezt követően egy szál virággal köszöntötték a teremben lévő legidősebb ünnepeltet, név szerint G. Ács Andrásné, Margit nénit.

A vacsora ideje alatt Lázár Zsolt előadóművész élőzenével szórakoztatta a résztvevőket. A délután folyamán fiatal asszonyaink felajánlásával készült süteményeket és a konyhai dolgozók által sütött pogácsákat ízlelgethették vendégeink, valamint ezen alkalommal került sor először, hogy a falu népe megkóstolhatta a Földváron termett szőlőből készült saját termelésű borunkat és pálinkánkat. Ezt követően - mindenki által dicsért- finom vacsorát szolgáltunk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése