2008. szeptember 25., csütörtök

A kezdet


  Üdvözlöm a Kedves Olvasót Abaújvár falu lakóinak közösségi blogján!

   Ez a kezdeményezés azért látott napvilágot, hogy egyrészt közelebb hozzon Bennünket egymáshoz, másrészt bemutasson Minket a nagyvilágnak. Láthassanak mások is a Mi szemünkkel, jobban átérezhessék azt, amit mi érzünk.
   E blog szerkesztőjének jelentkezhet bármikor bárki, akit valamilyen szál Újvárhoz fűz. Nem kötelező lakosnak lennie. Szívesen veszünk elszármazott falunkbélieket, bármilyen messze is sodorta őket a sors szele tőlünk, ha csak így a világhálón keresztül teheti is meg, de csatlakozhat közösségünkhöz. Ám ha soha nem volt falunkbéli, de valamilyen szál mégis erősen köti ide az egyént akkor is szeretettel várjunk íróink közé.
   Egy blogon bármiről lehet írni. Közösségi témákról, személyes dolgokról, vagy akármiről ami az ember eszébe jut. Az író nincs kötve határidőhöz, vagy mennyiséghez. Olyan terjedelemben és akkor ír amikor csak szeretne. Egyetlen kritérium az igényesség. Egy jó blog ideális hely nézetek, elképzelések publikálására, kulturált vitákra. A szerkesztőnek lehetősége van képeket, videókat, hivatkozásokat (más oldalakra, cikkekre mutató ,,szavakat'') ékelnie szövegébe, akár egy igazi újságíró Magyarország vezető hírportálainál.
    Úgy gondolja, Ön számára ez lehetelen? Úgy gondolja, alig ért a számítógéphez? Ez nem lehet akadály. Manapság ezek a dolgok olyan köntösbe vannak öltöztetve, hogy akár egy tíz éves kisgyermek is elboldogul a szerkesztésével. Azaz pofon egyszerű az egész.
    Kedvet kapott? Csatlakozzon! Nincs más dolga, mint ldenie nekem egy e-mailt a mestellerjanos@citromail.hu címre, és felveszem szerkesztőink sorába.
Mestellér János
,,MestiJohny''

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése