2009. február 3., kedd

"Ave Caesar....."

" Ave Caesar morituri te salutant!"
Köszöntötték a római császárt 2000 évvel ezelőtt a halni készülő gladiátorok. Mi abaújváriak viszont nem halni készülünk! Mi élni akarunk és fogunk is! Ezért mi is üdvözöljünk. Ave Kemencés ház! Légy üdvözölve megálmodóiddal, megépítőiddel! Üdvözlünk a továbbélés legújabb létesítményeként! Őszinte szívvel kívánunk sikeres, eredményes működést! Ez a létesítmény újabb bizonyítéka annak, hogy sokan bíznak a jövőben.
A "Kemencés ház" beharangozó honlapja mintaszerű, valóban megakad az ember szeme rajta,gratulálok!
Abaújvár honlapján más vendég látó helyek is szerepelnek. Név-lakcim-telefonszám. Ennyi! Ezzel ma már nem lehet vendéget csalogatni! Tisztelt tulajdonosok, ideje lenne valami jobbat, szebbet a leendő vendégeknek kínálni, mutatni.
Tudom, hogy helyi lakosoknak és szlovákiai magyar barátainknak is vannak további elképzeléseik a vendég látásról, üdültetésről. A falu csodálatos környezete, levegője adott, az álmok megvannak. Most már csak meg kell valósítani!
Tudom, hogy a recesszió idején ez nagyon nehéz, de most kell cselekedni! Mert a recesszió elmúlik, és aki csak akkor kezd ébredezni az behozhatatlanul lemarad!
Kedves leendő vendég látók ezt ne felejtsék el!
Dely György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése