2008. november 27., csütörtök

Csetelünk?

Mikor leültem a géphez,nem erről akartam írni, de az elmult napok "csetelései" nem hagynak nyugodni.
Nem hagynak nyugodni, mert a honlapot nem bulvár lapnak inditották, mint ahogy a blogot sem! Külön kérése volt Főszerkesztőnknek, hogy csak szinvonalas írásokat adjunk közre! Nem irodalmi szinvonaluakra gondolt akkor, hanem arra, hogy hasznos gondolatokat, ötleteket, akár saját érzéseinket írjuk le, de semmiképen sem triviális sárdobálást, ok nélküli rágalmazást.
A cél nem a piszli-csáré egyéni ellentétek tárgyalása!
A cél az, hogy ezt az isten-hátamögötti kis falut megismertessük az országgal, hogy ötleteket, segitséget kapjunk felvirágoztatására. Hogy idevonzzuk az embereket, hogy a falu lakóinak eddigi munkáját, fáradozásait bemutassuk. Igen, van mit megmutatni, mert az utóbbi egy évben mérföldeket léptünk előre! Kezd virágozni a falu, és bárki bármit mondjon is ez a falu közösségének az érdeme! EURÓPAI FALU lettünk! Kell ehhez kommentár? Azt hiszem, hogy nem! Hát akkor viselkedjünk is európai módra!
Nem fogjuk hagyni, hogy honlapunk bulvárosodjon!

Tisztelt Falusi Katolikus! Kérem, felejtse el az előző napok "cseteléseit" és látogassa továbbra is Abaúvár honlapját és az Újvári naplót. Mint közelben lakó lehet, hogy jó ötleteket is tud adni.

Kedves csetelők! A gyors üzenetek rovata nem azt a célt szolgálja, amire használva lett! Ha szükségessé válik, megszüntetjük! Holmi ál-, művész-, meg mindeféle nevek alatt lehet felelőtlenül irni. Sajnos ezidáig csak hárman irtunk saját nevünk alatt. Lehet, hogy csak ennyien vállaljuk a felelőséget? A "névtelen " csetelők közzül kettőről biztosan tudom hogy ki Ő! Háromról biztosan tudom, hogy újvári lakos! Elárulták magukat.

Ezt már mindenkinek mindenkinek írom! Korrekt írásokat,-akár kritikákat is-, javaslatokat, ötleteket örömmel fogadunk és szivesen megjelentetjük azokat.
Ha lehet, névvel együt!
Dely György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése